Jeg trenger en opptur :(

Standard

Akkurat nå er dagen mørk og trist, bokstavelig talt. Formen er skikkelig dårlig om dagen. Tror det er pga candida medisinene jeg tar. Om det er die-off eller bivirkninger vet jeg ikke, men dårlig blir jeg. Har ikke krefter til noen ting og veksler mellom senga og sofaen. Hadde enda sola skint så kunne jeg ha ligget i solstolen. Når det gjelder måltider er utvalget svært begrenset. Er lei av å gå på super streng candida diett og skulle gitt mye for å kunne spise noe godt. For når formen ikke er noe særlig så er det hvertfall koselig å kunne lage en god middag og kose seg litt i helgene. Men den gang ei.

Ringte fastlegekontoret i dag for å få svar på kortisol prøvene. Gått to uker siden jeg tok prøven nå og 5 uker siden jeg først bestilte time. «Nei svarene på prøvene har ikke kommet. De burde ha vært her. Ring tilbake i slutten av neste uke du». Slutten av neste uke, are you kidding me?? Jeg sa ikke det. Istedenfor spurte jeg om de hadde åpnet posten sin, for sist gang tok det hundre år før jeg fikk svar fordi de hadde rota bort svarene i postbunken sin.

Vet jeg høres klagete og grinete ut nå. Er bare så lei! Vært inne i fler uker og alt virker så håpløst. Du kan jo forestille deg det selv hvordan du føler deg når du har vært hjemme i en uke pga en forkjølelse. Man blir litt lei. Og nå har jeg absolutt ingen gleder. Det er vanskelig å finne de små gledene i hverdagen når det ikke er noen. Men det går bra. Jeg kjenner meg selv og vet jeg står i det. Det gjør jeg alltid. Hadde bare håpet jeg hvertfall fikk svaret på kortisol i dag så jeg kunne gått videre i prosessen og dratt til dr. X. Leeeeeeeeeei!

2 kommentarer om “Jeg trenger en opptur :(

  1. Nadine

    Føler med deg. Å kjempe mot helsevesenet skulle ikke være nødvendig, men for oss med Borreliose/og andre utmattelsestilstander som kan være vanskelig å diagnostisere,-er det slik det er. Vi må bare huske på og gi oss ros selv, for hadde det ikke vært for vår ståpåvilje, hadde vi sannsynligvis ikke vært der vi er i dag! Føler altså med deg.Vi skal ikke gi oss!

    • Takk søte du 🙂 Nei vi skal ikke gi oss! Ståpåvilje og tålmodighet er noe vi har nok av. Må ha det skal man holde ut med det norske helsevesenet. Jeg trodde vi hadde det beste systemet i verden fram til jeg ble alvorlig syk selv og fikk se en annen side ved det. Gjelder å rope høyt og aldri gi seg skal man bli hørt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s