Helg helg helg!

Standard

Åh som helg gjør godt! Fortsatt knekt, men fy søren så mye bedre enn når jeg går på IV og det kjennes ut som kroppen skal klappe sammen. Tror ikke jeg kan vente å kjenne noen bedring med det første. Har slått meg til ro med det. Først må kroppen få kjempe ferdig den krigen som foregår inni meg ved hjelp av antibiotika. Men må si at jeg gleder meg helt sinnsykt til å få slippe mer IV på en stund. Nå er det 2 * 2 dager igjen med IV og så er det over! Har allerede nå bestemt meg for å ta IV fri onsdagen. Det blir for mye rett og slett. Sov ikke så mye natt til i dag. Hadde hjertebank og pusteproblemer som er veldig skummelt når man ligger på rommet alene. Heldigvis flytter pappa og kona til samme hotell som meg i morgen, og da er de bare noen meter unna. Var ikke langt fra å sende en sms til de i natt, men gikk heldigvis over etter hvert.

I dag har jeg sovet hele dagen og tatt igjen den søvnen jeg gikk glipp av i natt. Så var i såpass god form på kvelden at jeg orket å spise middag med pappa og kona på deres hotell. Var kjempe god mat, men merker at magesekken ikke er så stor lenger for blir mett så fort. Jeg håper jeg får en god natt søvn så jeg kan se finalen i VM i morgen. Skal bli satt opp flatskjerm i en svær park hvor det skal komme helt sinnsykt mange mennesker. Men spørs om det ikke er mer enn nok for meg å se kampen fra en sportsbar i nærheten.

Har fått bestilt flybilletter hjem neste søndagen. Det blir en fantastisk dag! Borte bra, men hjemme best 🙂

2 kommentarer om “Helg helg helg!

  1. marit laengen vangen

    ❤ Hei Kimmen….Ja så bra du klarte en biff med ber.saus til.Da viser det seg at det går fremover " sakte men sikkert " 🙂 Du kan nok i9kke regne med at det er hokus Pokus men dette vet du så innderlig godt.Men fortsatt vær den posetive du alltid er selv om vi vet at gud så tøft du har det….vil bare sende deg en klem og si stå på…snart er du hjemme igjen ❤ Til Jo og alle sammen ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s