Andre dag med IV

Standard

Andre dag med IV and still going strong. Fikk to doser med to forskjellige IV i dag. Resultatet er en veldig trøtt Kim som fikk en liten reaksjon i stad, men som føler seg bedre nå 🙂 Hadde trodd jeg skulle vært mye verre innen nå. Snakket med Dr. Klemann om det og han lo litt og sa bare vent. Sykepleieren er veldig omsorgsfull og spør ofte hvordan det går med meg og pakker meg inn i pledd. Godt å bli tatt vare på! Hun er veldig nøye med medisineringen og veldig forsiktig. Føler meg trygg, noe som er veldig viktig når man får i seg så mye medisiner. Dr. Klemann stikker også nesa inn, sier hei og sjekker at alt er i orden og at jeg tåler medisinen.

Rakk en liten tur på en «grønn» kafé med en super god fersk juice og salat før veien gikk hjem til senga. Og her er planen å bli resten av kvelden. Jeg er lettet og glad for at magen min fortsatt er i orden og at jeg ikke er verre i formen. Er veldig sliten og surrete i hode, men er nesten litt sånn dopa følelse og ikke noe vondt. Bortsett fra blemmene i munnen da. Hørte at det var tegn på at immunforsvaret sliter. Hvis det er sånn så syns jeg det skal skjerpe seg og sette i gang å gjøre jobben sin skikkelig og ikke plage meg med blemmer!

Noe som er litt morsomt er at IVen jeg fikk i dag gir knall rød urin og til og med røde tårer. Har så lyst til å gråte så jeg kan ta bilde av det. Er ikke mange gangene i livet man får muligheten til å gråte rødt. Men får ikke til å gråte på kommando og er i alt for godt humør 🙂 I kveld blir det 8 piller før leggetid. Jeg synes pillene er verst, så håper jeg får sovet med engang jeg har tatt dem. Det var en liten oppdatering fra meg. Over og ut 🙂

8 kommentarer om “Andre dag med IV

  1. hannemor

    Fint at de tar godt vare på deg!det fortjener du!<3spent på tårene,hva kommer det av tro? Håper du får hvilt ut og sove godt i natt!Glad i deg hoppekrepsen min!

  2. Carina

    Så fint å lese! Du virker så optimistisk som alltid og det er så godt å lese! Ønsker deg en god natt og en morgendag så god som mulig! God klem!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s