På tide å bli frisk som en fisk ;)

Standard

Tenkte jeg skulle fortelle litt om preparatene og kosttilskuddene jeg skal ta ved siden av antibiotika behandlingen i Tyskland. Dette er ikke reklame og jeg vet ikke om det virker. Så hvis noen skulle ønske å prøve det må det bli på eget ansvar. Av alle råd jeg har fått opp igjennom årene og det jeg har lest meg opp til selv så har jeg bestemt meg for å prøve disse produktene sammen med ab behandlingen.

Starter med VSL#3 som er probiotika. Probiotika er en spesiell type levende tarmbakterier, vanligvis melkesyrebakterier, som er en naturlig del av tarmene våre. Denne kan man bestille fra utlandet eller få på resept fra fastlegen sin. Jeg tar en del produkter for magen da dette er et av hovedsymptomene mine og fordi jeg ikke vil få et nytt problem når jeg eventuelt blir frisk. VSL#3 er noe av det beste man kan få på markedet, men også det dyreste. Den består av 450 billioner melkesyrebakterier per pose! Jeg pleier å dele disse posene i to og tar en halv pose hver dag. Jeg tar også en annen type probiotika fra iherb for at VSL#3 skal vare lengre. Denne er fra Healthy origins og har 30 billioner bakterier. Det er viktig å ta probiotika 3-4 timer unna ab slik at ab ikke mister virkning. Jeg tar også omxtra som er prebiotika, dette er mat for probiotikaen. Alle disse produktene tar jeg for å forebygge candida som er sopp i tarmene og sørge for å ikke ødelegge magen min når jeg går på sterk antibiotika kur. Bitterstern hjelper for å berolige magen, og er man kvalm kan man også bruke peppermynte dråper (ikke på bilde).

Tri-fortify er en kraftig antioksidant som detoxer kroppen. Den består av L-glutathione som sørger for at herxheimer reaksjonen ikke blir så ille ved at den hjelper til å fjerne nevro toxiner. Denne er fra researched nutritionals. Den smaker og lukter råttent egg, men heller det enn å bli skikkelig dårlig. Maria tistel er veldig bra for å rense leveren noe som er viktig når man gjennomgår en så voldsom antibiotika behandling. Denne er kjøpt fra iherb.com. Zeolite tar jeg for å rense ut tungmetaller. Biosweep fjerner parasitter, orm, sopp og amøber. Denne kan man bli veldig dårlig av så viktig å starte forsiktig med en halv teskje i begynnelsen og gradvis øke.

Stevia dråper dreper borreliose cyster og spirocheter, ifølge Dr. Eva Sapi professor i biologi og anerkjent forsker innen borreliose miljøet. Grapefrukt frø ekstrakt oppløser også den cystiske formen av borrelia. Dette er nødvendig for å få tatt alle bakteriene hvis ikke vil man bare bli symptom frisk en liten stund før man etter hvert blir syk igjen. Den fjerner også candida.

Super reds og bee natural hjelper for å styrke immunforsvaret, gir energi og fjerner sopp. Earth greens hjelper på magen for å unngå sviende mage, sure oppstøt, halsbrann, diare eller forstoppelse. Fordelen med disse produktene er at de er ph nøytrale og hjelper til med en mer basisk kropp- hvilket infeksjonene ikke liker. Man får også i seg viktige vitaminer og mineraler. Disse er fra Essante organics. Dette høres kanskje mye og dyrt ut. Men denne gangen skal jeg gi alt og vil ikke ha noe uprøvd. Jeg vil være forberedt og klar for å vinne denne kampen. Forhåpentligvis er gulroten at jeg får helsa mi tilbake 🙂

Det som er gratis er meditasjon, yoga og pusteøvelser som reduserer stress. Borreliosesyke opplever ofte mye stress både fysisk og psykisk. Dette er fordi kroppen håndterer mange infeksjoner på engang, i tillegg til at sykdommen går utover jobb, familie og venner osv. Det er også viktig å spise sunt, få i seg mest mulig næring gjennom maten. Gjerne holde en lavkarbodiett mens man prøver å bli frisk. Jeg tror ikke på at lavkarbo er bra i det lange løp, men at det er verdt å prøve mens man er i behandling.

Hvis dette ikke skulle gjøre susen tenkte jeg å prøve adrenal support og behandle mitokondrie dysfunksjon som kan bidra til fatigue/utmattelse som jeg sliter mest med. Dette skriver dr Horowiz om i boka si «why cant I get better». Så jeg har en plan b 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s