Its about time!

Standard

Noe jeg har tenkt på i det siste er at jeg er ute i siste liten. Jeg har vært i en dårlig periode nå, det betyr ikke at jeg er frisk i de gode periodene, det betyr bare at ting alltid kan bli verre. I går fikk jeg plutselig betennelse i nakken, helt ut av det blå, synsforstyrrelser og smerter som flyttet seg rundt i kroppen. Jeg får også magesmerter uten å ha spist noe galt og jo dårligere form jeg er i, jo verre blir magen. Dette i tillegg til å være totalt utlada som jeg alltid er og i tillegg til alle de andre symptomene som jeg alltid bærer på.

Jeg er vel det man kan kalle long overdue når det gjelder å få en skikkelig behandling. De første symptomene begynte når jeg var ca 16 år, det kan ha vært tidligere. Det vil si at jeg har gått rundt å bært på disse jævlene i minst 14 år. DET er lenge. Jeg håper at monstrene inni meg ikke har gitt meg varige skader.

Leste om en jente som var blitt lam av borrelia. Så fikk hun antibiotika behandling og ble frisk fra bakterieinfeksjonene, men var fortsatt lam. Borreliaen hadde gitt varige skader. Det samme med Lars Monsen. Nå er jeg ingen ekspert på Lars Monsens situasjon. Han har vært i media og sagt at han er frisk av borrelia, men at han fortsatt har noen plager. Bærer man på ting lenge nok, vil det gjøre skade. Det eneste jeg kan håpe på er at mitt immunforsvar har gjort det beste det kan med å holde bakteriene i sjakk i alle disse årene og at alt det trenger er litt ekstra drahjelp med antibiotika.

I dag er det foressten 14 dager til jeg reiser! Krysser fingrene og håper på det beste, for det skader ikke å håpe 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s